cat :: esp :: fr :: eng

SERVEIS > Divisió Hotels

 

A GARCIA FAURA comptem amb una divisió especialitzada en equipaments hotelers. Una correcta concepció i un bon manteniment dels tancaments d’alumini del vostre establiment són fonamentals per garantir el confort, la seguretat i el benestar dels vostres hostes.


Oferim servei integral de nova construcció, rehabilitació i manteniment de murs cortina i tancaments d’alumini per a hotels, amb primeres marques i mitjançant un equip de treball especialitzat, format per arquitectes, enginyers i instal·ladors preparats per satisfer les vostres necessitats.

 

A GARCIA FAURA som el millor aliat per al vostre hotel.

 

ASSESSORAMENT A MIDA

Desconeixes quina tipologia de finestres es la més adequada per al teu Hotel? Encara tens tancaments de fusta i vols renovar-los amb la mínima actuació possible? Has de mantenir el color exterior de les finestres però vols donar-li un aspecte diferent a l’interior? T’oferim assessorament personalitzat adaptat a cada necessitat: disseny, prestacions o preu.

 

AÏLLAMENT ACÚSTIC

Tens problemes de sorolls?. Els que pugen d’aquell carrer ple de turistes i que molesten la parella que vol descansar. El del camió d’escombraries que no deixa dormir als teus hostes. El del bullici d’aquella avinguda tan transitada que teniu a tocar de les habitacions... Realitzem un estudi personalitzat de les teves necessitats per oferir-te major aïllament acústic.

 

ESTALVI ENERGÈTIC

Quant gasteu en electricitat i calefacció al cap de l’any? La pujada de tarifes t’obliga a repercutir-ho en el preu de les habitacions? Hi ha una altra solució. Un bon tancament d’alumini combinat amb un vidre d’altes prestacions et garanteix fins a un 68% menys de consum energètic. Major eficiència, millors resultats.

 

SOLUCIONS CONTRA EL VANDALISME

Que les portes i finestres no es converteixin en un maldecap per a la seguretat del teu establiment. Necessites tancaments d’alta robustesa, vidres dobles o tanques de seguretat. Evita les sorpreses desagradables als teus clients: protegeix-los de sí mateixos o del mal comportament de tercers. Seguretat també és sinònim de benestar.

 

Feu-vos una idea de tot allò que som capaços de fer visitant la nostra Galeria d'Obres.

Avenida Sofia Sitges

Avenida Sofia Sitges

SB Plaça Europa L'H

SB Plaça Europa L'H

Yurbban Trafalgar BCN

Yurbban Trafalgar BCN

Aparthotel Palafrugell

Aparthotel Palafrugell

Hotel Ohla BCN

Hotel Ohla BCN

Confortel Barcelona

Confortel Barcelona

SB Events Castelldefels

SB Events Castelldefels

H10 Casanova BCN

H10 Casanova BCN

B Hotel BCN

B Hotel BCN

Descarregueu-vos el nostre Full informatiu de Serveis a Hotels per saber-ne més detalls.

Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid XHTML 1.0 Transitional Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies