cat :: esp :: fr :: eng
GARCIA FAURA, amb el Màster de Façanes Lleugeres de la UPC

VALORS > Comunicació

< Tornar

GARCIA FAURA, amb el Màster de Façanes Lleugeres de la UPC

GARCIA FAURA ha participat recentment en la jornada titulada 'La formació en el sector de l’envolvent arquitectònica' celebrada al Trespa Design Centre de Barcelona. La jornada va servir per presentar el Màster de Façanes Lleugeres que, després de dues edicions a Madrid, aquest any s’impartirà a la UPC de la capital catalana.

 

El gerent de GARCIA FAURA, l’enginyer especialitzat en façanes Javier Paredes, va formar part d’una taula rodona on va compartir protagonisme amb, entre altres, prestigiosos actors del sector com Xavi Ferrés, de Ferrés Arquitectos i Consultores o Jesús Román, de la firma d’arquitectes Rafael de La Hoz.

 

La sessió va servir per presentar la tercera edició del Màster de Façanes Lleugeres que, després dos anys realitzant-se a Madrid, en aquesta ocasió es desenvoluparà a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

 

El Màster busca formar enginyers en l’especialització de l’estudi, anàlisi i desenvolupament de façanes lleugeres. Una necessitat del sector, que requereix cada vegada més de tècnics especialistes que aportin coneixement i valor a una solució constructiva a l’alça.

  • Barcelona
  • Barcelona
Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid XHTML 1.0 Transitional Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies