cat :: esp :: fr :: eng

EMPRESA > Evolució

Poques empreses del sector poden dir que els seus orígens es remunten a l’any 1888. És aleshores quan neix GARCIA FAURA, primer com a ferreria de Gavà, després com a manyeria i així fins arribar als nostres dies. Cinc generacions familiars que han sabut adaptar-se a cada etapa, evolucionant al ritme que ho feia la societat.

 

Les ferradures deixarien pas a l’artesania en el ferro. Les primeres reixes obririen el camí a les finestres d’alumini, fins convertir-se en tot tipus de tancaments metàl·lics i façanes de vidre. Aquell taller familiar es converteix en una empresa pionera en el sector, de referència al territori, amb més d’un centenar de professionals al servei d’un mateix objectiu: vestir la construcció, materialitzar idees, donar confort a l’habitatge, fer sostenible el desenvolupament.

 

Ja de ple al segle XXI, GARCIA FAURA afronta el futur conscient que la innovació, el desenvolupament i l’assumpció de reptes són la clau per continuar avançant. Amb l’establiment, com a base del desenvolupament, dels criteris de la investigació, de la reinvenció, del coneixement, de la inquietud, de la superació, del creixement...

 

I tot plegat, com sempre, vetllant per la qualitat del producte, i per la qualitat del servei. Compromesos amb el territori i amb les persones. Així ha estat al llarg de 125 anys. I així volem que continuï essent.

 

“L’espècie que sobreviu no és la més forta, ni la més intel·ligent, sinó la que s’adapta millor als canvis”

                                                                                                                             Charles R. Darwin

Informació legal
x

Empresa: GARCIA FAURA S.L.

NIF: B58753005

Direcció: Carrer Raurell 37 - Polígon Camí Ral - 08850 GAVÀ (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 662 14 41

e-mail: info@garciafaura.com

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid XHTML 1.0 Transitional Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

 

[...]
Carregant...

Política de cookies